• Home
  • Träslottet – Bollnäs

Träslottet – Bollnäs

Precis utanför Bollnäs ligger en gård som heter Träslottet. Det kostar inget att besöka och det är en underbar plats för hela familjen. Barnen har en massa roliga lekgrejer i en fantastisk trädgård och små utställningar finns i husen. Det finns en liten restaurang/fik med lite ätbart så man kan vara där ett par timmar.

 

 

 

 

Vi hade en toppendag där igår.

Efter besöket i Träslottet åkte vi in till Bollnäs. När man är inne i Bollnäs centrum får man numera räkna med att barnen blöter ner sig i lekfontänen som finns på lekplatsen. Jag fick springa in på Lindex och köpa nya kläder innan vi satte oss i bilen sen.

 

Långkorv är ett måste när man är i Bollnäs. En halvmeter lång korv.

Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


LifeStyleWorld.se