• Home
  • Lifestyle Awards 2018

Lifestyle Awards 2018

Igår bjöd Erwik Communication, på uppdrag av Lifestyle World, in till Lifestyle Awards. En gala för att hylla Sveriges fina influencers. Vilken kväll! Om det är någon i denna stad som kan event, galor och influencervärlden så är det Alexander Erwik.

Plats för kvällen var det otroligt vackra Grand Hotel Saltsjöbaden som just ligger i Saltsjöbaden (ca 20 min från stan). Ett perfekt location för en sådan här tillställning, lyxigt och elegant och ett underbart läge vid vattnet.

Bussar från Traveller tog oss från stan till Grand Hotel Saltsjöbaden där vi välkommades med massa god dryck och mat signerad Årets kock – David Lundqvist.

Massa fantastiska influencers blev hyllade under kvällen och vi fick höra framträdanden av Oscar Enestad, Strandels, Vera Hotsauce, Maria Hazell och Shauni.

Hade en fantastiskt trevlig kväll tillsammans med bästa tjejerna.

Stort tack till Lifestyle World och Erwik Communications för ett väldigt proffisonellt event.

Tack även till kvällens sponsorer och partners: Traveller, Act of emotions, Grand Hotel Saltsjöbaden, Richard Juhlin, Gotlands bryggerier, Loka, Sharing Box, Grazette, Freys Limouisines, Freya Stockholm, October Stockholm, Make Up Mirror, Le Mini Macaron, Inzo, Mimis hair, Bollinger, Nespresso, Clean drink, Tommy Hilfiger, Kattis Palmnäs, Mont Blanc, Pantolin, La Maison Bagatelle

Foto: Daniel Ahlberg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LifeStyleWorld.se